Теніс України у соцмережах

Іга Свьонтек продовжує переможну ходу. Лідерка світового рейтингу здолала Цінь Вень Чжен і стала півфіналісткою турніру в Дубаї


Польська тенісистка Іга Свьонтек, яка наразі очолює жіночий світовий рейтинг, стає півфіналісткою змагань категорії WTA 1000 в Дубаї. На стадії 1/4 фіналу турніру Іга в двох партіях переграла представницю Китаю Цінь Вень Чжен, яка займає 7-му сходинку жіночої класифікації. На перемогу в зустрічі Свьонтек витратила трохи менше ніж півтори години ігрового часу.

WTA 1000
Дубай, ОАЕ
1/4 фіналу

(1) Іга Свьонтек - (6) Цінь Вень Чжен - 6:3, 6:2

Свьонтек потужно розпочала зустріч і вже після стартового гейму на прийомі здобула перевагу в рахунку із брейком. Цінь Вень цілком могла моментально повернутися в боротьбу за сет, проте не скористалась брейк-поінтом, а в подальшому польська тенісистка максимально впевнено діяла на власних подачах і шансів суперниці просто не давала.

Втім, Чжен вирівняла гру і це дарувало надію на інтригу в другій партії зустрічі. Спочатку можна було вважати, що вони справджуються, але із середини сету Іга знову перехопила ініціативу і відзначилась двома поспіль брейками. Цінь Вень заробила ще один брейк-поінт під час подачі Свьонтек на перемогу, проте завадити суперниці поставити крапку в матчі китайська спортсменка не змогла.

За вихід у фінал турніру в Дубаї Іга Свьонтек посперечається із переможницею матчу між американською спортсменкою Коко Гофф та тенісисткою без прапору Анною Калінською.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі