Теніс України у соцмережах

Стали відомі перші переможці Australian Open - 2024. Шувей Се та Ян Зеліньскі виграють змагання у міксті на австралійському мейджорі


Тайвансько-польський дует Шувей Се/Ян Зеліньскі стає переможцем Відкритого Чемпіонату Австралії у змішаних парах. В титульному матчі міксту Шувей та Ян у напруженому протистоянні тільки на чемпіонському тай-брейку здолали американсько-британську пару Дезері Кравчик/Ніл Скупскі. На перемогу в фіналі Се та Зеліньскі витратили близько двох годин ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
Мікст, фінал

(3) Шувей Се/Ян Зеліньскі - (2) Дезері Кравчик/Ніл Скупскі - 6:7(5), 6:4, 11:9

Перемогу в протистоянні Се і Зеліньскі здобули із повноцінним камбеком. Шувей і Ян не просто програли на тай-брейку стартовий сет, вони ще й поступались із брейком - 2:4 у другому сеті. Втім, тайвансько-польський дует зумів виграти 4 гейми поспіль і перевести зустріч на чемпіонський тай-брейк. 

На ньому в Кравчик і Скупскі був чемпіоншіп-поінт, правда, на прийомі. Се і Зеліньскі цей м'я відіграли, а дуже скоро своїм шансом скористались на повну.

Шувей Се у 38 років виграє свій перший трофей у міксті. Ян Зеліньскі стає першим поляком, який бере титул у змішаних парах на Australian Open.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі