Теніс України у соцмережах

Еліна Світоліна: "Поперек повністю заблоковано"

Українська тенісистка Еліна Світоліна пояснила причину відмови від продовження боротьби в четвертому колі Australian Open - 2024. Еліна, яка в Мельбурні отримала 19-й номер посіву, знялась із зустрічі проти Лінди Носкової із Чехії вже після 3-го гейму стартового сету. Не допоміг українській спортсменці і медичний тайм-аут, який вона взяла фактично на самому початку зустрічі. 

За словами Еліни Світоліної ще напередодні матчу вона відчувала певні проблеми, втім пояснювала їх втомою, накопиченою до четвертого кола Відкритого Чемпіонату Австралії. Але на самому початку матчу проти Лінди Носкової Світоліна відчула різкий біль у попереку. Еліна охарактеризувала його "як наче хтось вистрілив у спину".

Наразі Еліна відчуває поперек повністю заблокованим. Спортсменці боляче ходити, повертатися і рухатися із боку в бік. У найближчих планах Світоліної провести дослідження одразу після повернення додому і почати відновлення. До тренувань українська спортсменка сподівається повернутися за тиждень. 

Нагадаємо, Еліна Світоліна фактично без боротьби пропустила Лінду Носкову у чвертьфінал Australian Open - 2024, оскільки знялась вже після третього гейму стартового сету. Наступною суперницею Носкової стане ще одна українська спортсменка Даяна Ястремська. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі