Теніс України у соцмережах

Стефанос Ціціпас у двох бойових сетах виграє чвертьфінальний поєдинок у Відні


Грецький тенісист Стефанос Ціціпас, який на змаганнях категорії ATP-500 у Відні отримав 4-й номер посіву, виходить у півфінал турніру. На стадії 1/4 фіналу Стефанос в двох напружених сетах переграв представника Хорватії Борну Гойо, який займає 77-му сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Ціціпас витратив трохи більше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Відень, Австрія
1/4 фіналу

(4) Стефанос Ціціпас - Борна Гойо - 7:6(4), 7:5

У стартовому сеті Ціціпас цілком міг здобути перемогу і без тай-брейку. Але після того, як Стефанос в середині партії відзначився на прийомі, він дозволив супернику повернутися в боротьбу і оформити зворотній брейк. Тай-брейк для грецького тенісиста почався не найкращим чином, але після міні-брейку у Гойо Ціціпас перехопив ініціативу і відповів одразу трьома виграними на прийомі розіграшами.

В другому сеті Стефанос взяв подачу суперника в останній момент, коли той вийшов гарантувати собі тай-брейк. Але знову Ціціпас ледь не впустив свою перевагу - в наступному геймі Борна дістався до потрійного брейк-поінта. Стефанос дивовижним чином відігрався з 0:40 і поставив крапку в матчі.

У півфіналі змагань у Відні Стефанос Ціціпас зіграє проти лідера посіву Даніїла Медвєдєва.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне