Теніс України у соцмережах

Катерина Байндл переграла росіянку на старті 75-тисячника в Празі

Українська тенісистка Катерина Байндл успішно стартувала на змаганнях ITF з призовим фондом у 75 тисяч доларів у Празі. В першому раунді турніру Катерина, яка отримала в столиці Чехії 5-й номер посіву, завдала поразки представниці країни-терориста Марині Мельниковій. На перемогу над 433-ю ракеткою світу Байндл витратила дві партії та трохи менше двох із чвертю годин ігрового часу.

ITF W 75
Прага, Чехія
1-й раунд

(5) Катерина Байндл - Марина Мельникова - 6:3, 7:6(7)

Після доволі невдалого дебюту зустрічі, в якому Катерина дозволила суперниці піти у швидкий відрив із брейком, українська тенісистка достатньо швидко повернула собі контроль над ходом протистояння. З рахунку 0:3 Байндл зуміла тричі відзначитися на прийомі, виграти одразу 6 геймів поспіль і з прихованою баранкою для Мельникової завершити сет на свою користь.

Протягом другої партії зустрічі Байндл фактично весь час лідирувала в рахунку. Проте здобути вирішальну перевагу українській тенісистці катастрофічно не вдавалось. 4 рази Катерина виходила вперед із брейком, але одразу ж програвала власну подачу. 

На тай-брейці другого сету Байндл навіть довелось рятуватися із сет-болу на подачі суперниці, втім із цим завданням Катерина впоралась і оформила непросту перемогу в двох партіях.

В другому колі змагань у Празі Катерина Байндл зіграє із переможницею зустрічі між румунською спортсменкою Андреєю Міту та представницею Італії Лаурою Майр.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне