Теніс України у соцмережах

Белінда Бенчіч влаштувала справжній камбек на старті турніру в Чарльстоні.

Швейцарська тенісистка Белінда Бенчіч з надзвичайно непростої перемоги розпочала виступи на змаганнях категорії WTA-500 в американському Чарльстоні. В матчі першого кола Белінда, яка отримала на турнірі 10-й номер посіву, лише за дві з половиної години ігрового часу здолала опір представниці Китаю Сію Ван.

WTA-500
Чарльстон, США
1-й раунд

(10) Белінда Бенчіч - Сію Ван - 4:6, 7:6(5), 6:3

Не можна сказати, що в першій половині зустрічі саме китайська тенісистка володіла повною ігровою перевагою. Проте, Ван набагато краще користалась шансами, які надавала їй Бенчіч. Сію зуміла оформити єдиний брейк в стартовій партії, а на початку другого сету знову відзначилась на прийомі. 

Більше того, за кілька геймів китайська спортсменка могла знімати всі питання щодо переможниці зустрічі, але не скористалась подвійним прихованим матч-боллом. Белінда дивом втримала свою подачу, та ситуація для неї лишалась критичною. Ван вийшла подавати на перемогу і саме в цей момент швейцарська тенісистка увімкнула характер і оформила зворотній брейк. Другий сет Бенчіч лишила за собою на тай-брейці.

А ось в третій партії Белінда заграла набагато більш розкуто. Тим більше, що вже на початку цього відрізку зустрічі швейцарській спортсменці вдалось взяти гейм на прийомі. У підсумку ще одним брейком Бенчіч поставила переможну крапку у надзвичайно непростому протистоянні.

В другому колі турніру в Чарльстоні Белінда Бенчіч зіграє проти Лінди Фругвіртової із Чехії.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі