Теніс України у соцмережах

Давид Гоффен виграє змагання у Марракеші.

Бельгійський тенісист Давид Гоффен стає переможцем турніру категорії ATP-250 в марокканському Марракеші. У титульному матчі змагань Давид в непростому трьохсетовому поєдинку здолав представника Словаччини Алекса Молчана, який займає 63-ю сходинку чоловічого світового рейтингу. Гоффен програв стартовий сет зустрічі, але переломив хід протистояння і оформив 6-й титул в кар'єрі. 

ATP-250
Марракеш, Марокко
Фінал

Давид Гоффен - Алекс Молчан - 3:6, 6:3, 6:3

Перемогу Давида Гоффена у фіналі турніру в Марракеші сміливо можна назвати вольовою. Мало того, що бельгійський тенісист програв стартову партію титульного поєдинку. Давид ще й примудрився віддати супернику вже перший гейм на власній подачі в наступному сеті і опинився на межі прірви. Втім, середину другої партії Гоффен провів просто ідеально - двічі поспіль відзначився на прийомі і повністю перевернув хід зустрічі. Так, у Молчана були шанси повернутися в боротьбу, але при подачі суперником на сет словацький тенісист не скористався брейк-поінтом.

У вирішальній партії гру диктував уже Гоффен. Полегшило завдання бельгійцю те, що він вже у стартовом геймі сету зумів відзначитися на прийомі. Маючи перевагу в брейк Давид заграв максимально впевнено. Правда, від мінімальних проблем бельгійський спортсмен себе не убезпечив. Наприкінці партії Молчан дістався до ще одного брейк-поінту, але Гоффен знову відігрався. А за кілька хвилин Давид і сам відзначився на прийомі і цим брейком поставив переможну крапку в фінальній зустрічі.

Титул на турнірі в Марракеші для Давида Гоффена став шостим в професійній кар'єрі і першим з лютого минулого року.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне