Теніс України у соцмережах

Олексій Крутих починає виступи у кваліфікації Челленджера в Мадриді з перемоги над 7-м номером посіву.

Український тенісист Олексій Крутих успішно стартував у кваліфікації змагань категорії Челленджер в Мадриді. У першому матчі відбору Олексій в двох партіях здолав 7-го номера посіва француза Трістана Ламазіна. Поєдинок тривав трохи менше 1 години і 40 хвилин ігрового часу.

ATP Challenger
Мадрид, Іспанія
1-й раунд кваліфікації

Олексій Крутих - (7) Трістан Ламазін - 7:6(4), 6:3

В стартовій партії зустрічі жодному тенісисту не вдалось відзначитися на прийомі, а тому доля сету вирішувалась на тай-брейці. Його Крутих почав надзвичайно впевнено і повів - 6:0. Але замість того, щоб повісити супернику баранку Олексій дозволив Ламазіну суттєво скоротити відставання і відіграти одразу 4 сет-боли. На щастя, українцю вдалось завершити тай-брейк і всю партію на свою користь.

В другому сеті, нарешті, стався перший брейк у матчі. Його в середині партії оформив саме Крутих. Мінімальної переваги Олексію вистачило для того, аби завершити протистояння на свою користь.

У фіналі відбору до основної сітки Челленджера в Мадриді Олексій Крутих зіграє з переможцем іспанського дербі між Ніколосом Альваресом Вароною і Карлосом Хімено Валеро.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі