Теніс України у соцмережах

Аріна Сабаленко не зуміла вийти в чвертьфінал турніру в Чарльстоні, на якому вона була лідеркою посіву.

Білоруська тенісистка Аріна Сабаленко припинила виступи на змаганнях категорії WTA-500 в американському Чарльстоні вже на стадії третього кола. В боротьбі за вихід в чвертьфінал змагань Аріна в трьох партіях програла представниці США Аманді Анісімовій. За Сабаленко лишився стартовий сет поєдинку, втім американці вдалось переломити хід протистояння.

WTA-500
Чарльстон, США
3-й раунд 

(15) Аманда Анісімова - (1) Аріна Сабаленко - 3:6, 6:4, 6:3

Напевно, боротьбу в двох стартових партіях зустрічі можна назвати рівною. В обох сетах доля вирішилась під час нервових фрагментів, коли обидві тенісистки раптом починали втрачати концентрацію на власних подачах. Обмін брейками в стартовому сеті випав на його середину. Тоді двічі на прийомі вдалось відзначитись лідерці посіву, а Анісімова зуміла відповісти лише одінією виграною подачею суперниці.

В другій партії все відбулось із точністю до навпаки. Наприкінці сету тепер вже Аманда зуміла повести з геймом на прийомі в активі, Сабаленко моментально відігралась, але вже за кілька хвилин Анісімова відновила перевагу і саме цим брейком поставила переможну крапку в партії і перевела матч у вирішальний відрізок. 

А от початок третьої партії білоруська тенісистка просто провалила. Нервове закінчення другого сету далось взнаки і Аріна так і не прийшла до тями - дві поспіль програні подачі і дуже невтішні 0:4 на табло. Одну упущену подачу Сабаленко таки відіграла, але оформити повноцінний камбек Анісімова суперниці не дозволила.

Тепер в чвертьфіналі турніру в Чарльстоні Аманда Анісімова зіграє зі своєю співвітчизницею Коко Вандевеге.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі