Теніс України у соцмережах

Віталій Сачко дав справжній бій 7-му номеру посіва Челленджера в Санремо, але програв свій матч другого кола.

Український тенісист Віталій Сачко не зумів пробитися в чвертьфінал змагань категорії ATP Challenger в італійському Санремо. На стадії другого кола Віталій в напруженому поєдинку поступився місцевому спортсмену Томасу Фаббіано, який отримав 7-й номер посіву. Зустріч тривала навіть більше двох із половиною годин.



ATP Challenger
Санремо, Італія
2-й раунд

(7) Томас Фаббіано - Віталій Сачко - 7:5, 3:6, 7:5

Майже на самому початку зустрічі Сачко програв гейм на власній подачі і, здавалося б, Фаббіано зможе впевнено довести стартову партію до своєї перемоги. Але подачу на сет італієць просто провалив - Віталій дістався до потрійного брейк-поінту і з другої спроби таки оформив зворотній брейк. Правда, навіть дотягнути до тай-брейку українцю не вдалось - Томас встиг до завершення партії відзначитися ще одним успішним геймом на прийомі.

Другу партію Сачко почав вже набагато краще. Українцю вдалось вирватися вперед одразу з двома геймами на прийомі в активі. Фаббіано зробив один зворотній брейк, але наприкінці партії Віталій ще раз взяв подачу суперника і перевів матч у вирішальний сет.

У ньому Віталій, здавалося б, продовжив дотискати опонента і одразу повів з брейком. Але на цьому Сачко зупинився і Фаббіано швидко повернувся у матч. Італієць відповів одразу двома поспіль виграними на прийомі геймами і знову отримав можливість подавати на перемогу в партії, а цього разу і в усьому матчі. І знову Віталій проявив бійцівські якості та відігрався. Правда, сценарій стартового сету повторився повністю - українець до тай-брейку не дотягнув і дозволив Фаббіано оформити підсумкову перемогу.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі