Теніс України у соцмережах

Яннік Сіннер добився непростої перемоги над Борною Чорічем на старті Мастерса в Монте-Карло.

9-й номер посіву змагань категорії Мастерс в Монте-Карло італійський тенісист Яннік Сіннер стартував на турнірі із досить непростої перемоги. В матчі першого кола Яннік в трьої партіях переграв представника Хорватії Борну Чоріча, який тільки починає повернення в тур після майже річної паузи у виступах. 

ATP Masters 
Монте-Карло
1-й раунд

(9) Яннік Сіннер - (PR) Борна Чоріч - 6:3, 2:6, 6:3

Події в двох стартових сетах протистояння розвивались буквально за дзеркальним сценарієм. В першій партії після досить рівного початку Сіннер перехопив ініціативу ближче до завершення сету і зумів оформити одразу 2 брейки поспіль. В другій партії все те саме вдалось зробити уже Чорічу. 

Вирішальний сет Яннік почав із швидкого брейка і шансів повернутися в боротьбу у Борни просто не було. Навіть більше, італієць міг ставити крапку в поєдинку трохи раніше, але не використав одразу 3 матч-боли в геймі на прийомі. Хорватський тенісист свою подачу таки втримав, але завадити Зіннеру подати на матч Чоріч не зумів.

У другому колі Мастерсу в Монте-Карло Яннік Сіннер зіграє з переможцем матчу між Емілем Руусувуорі із Фінляндії та німецьким спортсменом Оскаром Отте.
 
Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне