Теніс України у соцмережах

Даяна Ястремська виходить у чвертьфінал турніру в Боготі.

Українка Даяна Ястремська, яка займає 102-й рядок у світовому рейтингу, стає чвертьфіналісткою змагань WTA-250 в колумбійській Боготі. На стадії другого кола Даяна в двох партіях розібралась із італійською ветеранкою туру Сарою Еррані. Але в кожному із сетів протистояння Ястремській довелось демонструвати усі свої бійцівські якості.
WTA- 250
Богота, Колумбія
2-й раунд

Даяна Ястремська - Сара Еррані - 6:3, 7:6(3)

Гірше і не вигадаєш. Саме такими словами можна описати початок цього матчу для Даяни. Українська тенісистка примудрилась на самому старті протистояння двічі поспіль програти власну подачу і відпустити суперницю у солідний відрив. Здавалося б, досвіду Еррані має вистачити для того, аби довести сет до перемоги, маючи в активі перевагу одразу в два брейки. Натомість, Ястремська потужно перехопила ініціативу і з рахунку 0:3 оформила для Сари приховану "баранку". 3 брейки поспіль і 6 виграних геймів. Непоганий ривок.

Друга партія, можливо, обійшлась без таких гучних провалів у грі Даяни, але пройшов цей сет в не менш нервовій атмосфері для українських вболівальників. Першу програну подачу Ястремська відіграла моментально, а от після другого брейку Сара зачепилась за власні гейми і навіть дісталась до подачі на сет. Тільки в цей момент Даяні вдалось поборотися на прийомі і таки оформити зворотній брейк. 

Партія докотилась до тай-брейку, на якому Ястремська зіграла набагато більш зібрано. У підсумку - перемога в двох сетах, але наскільки ж нервовим був кожен із них.

В чвертьфиналі турніру в Боготі Даяна Ястремська зіграє з представницею Бразилії Лаурою Пігоссі, яка починала виступи в Колумбії ще з кваліфікаційного раунду. 

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі