Теніс України у соцмережах

Даяна Ястремська почала виступи на турнірі в Боготі з перемоги над 4-ю сіяною.

Даяна Ястремська виграла свій матч першого кола змагань категорії WTA-250 в колумбійській Боготі. На старті турніру українська тенісистка в двох партіях переграла представницю Угорщини Панну Удварді, яка отримала 4-й номер посіву. Після бойового стартового сету Ястремська повністю захопила ініціативу в зустрічі і розгромила суперницю у другому відрізку матчу. 

WTA-250
Богота, Колумбія
1-й раунд

Даяна Ястремська - (4) Панна Удварді - 7:5, 6:1

В стартовій партії матчу на корті відбувались фірмові, як для жіночого тенісу, "гойдалки". Першою відзначитись на прийомі вдалось саме українській тенісистці, але замість того, аби закріпити успіх, Даяна примудрилась двічі поспіль програти власну подачу.

Удварді отримала можливість подавати на перемогу в першому сеті, але з рахунку 4:5 Ястремська здійснила непоганий камбек, вигравши одразу 2 поспіль гейми на прийомі. Обидва рази Даяна брала подачу суперниці з першого ж брейк-поінту, ну а власну подачу українська тенісистка захистила "під нуль".

Переможний настрій Даяні вдалось втримати і на весь другий сет. Скоріше Ястремська могла завершити цей відрізок зустрічі із баранкою для суперниці, ніж Удварді могла нав'язати Даяні хоча б якусь боротьбу. Навіть свій єдиний в партії гейм угорська спортсменка взяла після того, як відіграла у ньому одразу 3 брейк-поінти.

В другому колі турніру в Боготі Даяна Ястремська зіграє проти досвідченої італійської спортсменки Сари Еррані, яка на старті змагань віддала всього 3 гейми представниці Швейцарії Штефані Фогеле.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі