Теніс України у соцмережах

Александр Зверєв переграв Пабло Карреньо-Бусту на шляху у чвертьфінал Мастерсу в Монте-Карло.

Другий номер посіву змагань категорії Мастерс в Монте-Карло німецький тенісист Александр Зверєв досить впевнено подолав стадію третього кола змагань. В боротьбі за вихід до 1/4 фіналу турніру ATP-1000 Александр в двох партіях переграв представника Іспанії Пабло Карреньо-Бусту, який займає 19-ту сходинку у світовому чоловічому рейтингу.

ATP Masters
Монте-Карло
3-й раунд

(2) Александр Зверєв - (13) Пабло Карреньо-Буста - 6:2, 7:5

Хоч Зверєв і впорався зі своїм суперником у двох партіях, кожен із сетів протистояння німецький тенісист починав відверто невдало. Вже перший гейм зустрічі Александр примудрився програти на власній подачі, але довго лідирувати в рахунку Пабло не довелось. 3-й номер посіву моментально перехопив ініціативу і відповів одразу трьома брейками. 

Другу партію Зверєв знову почав з програного на власній подачі гейму, але цього разу такого блискавичного перелому малюнку гри глядачі не побачили. Зворотній брейк німець зробив тільки в середині партії. І хоч ініціатива знову перейшла до Александра, здавалось, що Карреньо-Буста цілком може дотягнути хоча б до тай-брейку.

В 10-му геймі іспанський тенісист героїчно відіграв подвійний матч-бол у Зверєва і захистив свою подачу. В 12-му геймі Карреньо-Буста знову зіткнувся із проблемами і цього разу виплутатися із непростої ситуації вже не зумів. 

В чвертьфіналі Мастерсу в Монте-Карло Александр Зверєв зіграє з 9-м номером посіву італійцем Янніком Сіннером. І, здається, таких провалів на початку кожного сету наступний суперник Зверєву вже пробачати точно не буде.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне