Теніс України у соцмережах

Александр Зверєв успішно стартував на Мастерсі в Монте-Карло.

2-й номер посіву змагань категорії Мастерс в Монте-Карло німецький тенісист Александр Зверєв успішно подолав стартовий для себе 2-й раунд турніру. В двох кардинально різних за наповненням і напруженням боротьби партіях Зверєв здолав представника Аргентини Федеріко Дельбоніса, який займає 34-ту сходинку чоловічого світового рейтингу.

ATP Masters
Монте-Карло
2-й раунд

(2) Александр Зверєв - Федеріко Дельбоніс - 6:1, 7:5

Наскільки ж різними вийшли дві партії цієї зустрічі. Якщо в першому сеті Зверєв просто знищив суперника, то в другому сеті німецькому спортсмену було далеко не так просто. Але, давайте про все по черзі. Стартовий відрізок матчу Александр залишив за собою одраз із трьома брейками в запасі. Дельбоніс ніяк не міг налагодити гру і відверто сипався. Тож, чесно кажучи, сподівань на красиву боротьбу в другій партії було не так багато. Але, ця боротьба сталась.

Зверєв надто розслабився через спокійний перебіг матчу, тож стартовий гейм, на який німець вийшов аж надто впевненим у своїх силах, він програв під нуль. В середині партії Александр відігрався, але тільки для того, аби моментально знову програти власну подачу. Баритися зі зворотнім брейком Зверєв знову не став і до кінця другої партії таки повернув собі ініціативу. В 10-му геймі Дельбоніс таки втримався на краю прірви і відіграв матч-бол у суперника на власній подачі. Але в 12-му геймі Александр таки оформив ще один брейк і поставив ним крапку в поєдинку.

В третьому колі Мастерсу в Монте-Карло Александр Зверєв зіграє проти 13-го номера посіву іспанського тенісиста Пабло Карреньо-Бусти.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі