Теніс України у соцмережах

Катерина Байндл стартує з перемоги в кваліфікації турніру WTA у Варшаві.

Українська тенісистка Катерина Байндл успішно починає виступи в кваліфікації турніру категорії WTA-250 у Варшаві. В матчі першого кола відбору Катерина в двох партіях переграла білоруську спортсменку Юлію Гатовку, яка займає 228-у сходинку світового жіночого рейтингу. Байндл фактично увесь матч провела в ролі лідерки, але надто часто давала суперниці можливість повертатися в боротьбу та загострювати її.

WTA-250
Варшава, Польща
Кваліфікація, 1-й раунд

(5) Катерина Байндл - Юлія Гатовка - 6:4, 6:3

В стартовій партії зустрічі Байндл двічі виривалась вперед з геймом на прийомі в активі, але дуже швидко дозволяла суперниці відігратися. Тільки після третього брейку, який Катерина оформила вже наприкінці сету, українська спортсменка зібралась і успішно подала на перемогу в стартовому відрізку протистояння.

Другий сет Катерина почала вже із програної власної подачі. Втім, у відповідь Байндл оформила одразу 3 брейки поспіль і вийшла подавати на перемогу. Українська спортсменка навіть заробила 4 матч-боли у тому геймі, втім подачу свою таки програла. Правда, загострити інтригу остаточно Юлія не змогла - Байндл за хвилину оформила ще один брейк і поставила ним переможну крапку в матчі.

За вихід в основну сітку змагань в Варшаві Катерина Байндл посперечається із Джесікою Малечковою.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі