Теніс України у соцмережах

Катерина Байндл переграла Петру Мартич і стала півфіналісткою змагань у Варшаві.

Українська тенісистка Катерина Байндл подолала стадію 1/4 фіналу на змаганнях категорії WTA-250 у Варшаві. Катерина здобула вольову перемогу над представницею Хорватії Петрою Мартич, яка у столиці Польщі отримала 8-й номер посіву. Байндл розгромно програла стартовий сет протистояння і поступалась із брейком по ходу другої партії, втім зуміла продемонструвати характер. На перемогу над 56-ю ракеткою світу Катерина витратила майже 2 години і 10 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Варшава, Польща
1/4 фіналу

(LL) Катерина Байндл - (8) Петра Мартич - 1:6, 6:3, 6:4

Початок зустрічі явно не налаштовував прихильників української тенісистки на оптимізм. Мартич, яка не без підстав вважалась фавориткою зустрічі, впевнено провела стартовий сет і віддала у ньому Байндл лише 1 гейм. Більше того, Петра повела зі швидким брейком на самому початку другої партії, але Катерина відмовилась складати зброю.

Байндл, нарешті, стала методично чіплятися за подачу суперниці і після того, як оформила зворотній брейк ще двічі відзначилась на прийомі. 

В третьому сеті Байндл досить швидко опинилась в ролі лідера, але в середині партії Мартич відновила рівновагу в рахунку. Втім, кінцівку зустрічі Катерина провела потужніше - українська тенісистка ще раз зачепилась на прийомі і з другого матч-болу на подачі суперниці оформила перемогу.

У півфіналі змагань у Варшаві Катерина Байндл зіграє проти румунської тенісистки Ани Богдан.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі