Теніс України у соцмережах

Катерина Байндл поступилась 2-й ракетці турніру в Будапешті.

Українська тенісистка Катерина Байндл не зуміла пробитися в чвертьфінал турніру категорії WTA-250 в Будапешті, виступи на якому вона починала ще з кваліфікаційного раунду. В матчі другого кола, упустивши безліч можливостей, Катерина програла 2-й ракетці змагань Мартіні Тревізан з Італії, яка займає 26-у сходинку жіночого світового рейтингу. 

WTA-250
Будапешт, Угорщина
2-й раунд

(2) Мартіна Тревізан - (Q) Катерина Байндл - 6:4, 7:5

Відверто кажучи, Катерина Байндл була зобов'язана якщо не вигравати цей матч в цілому, то, принаймні, брати одну з його партій. Українська тенісистка потужно починала кожен із сетів протистояння, але після того, як здобувала солідну перевагу в рахунку, буквально зупинялась і дозволяла суперниці організовувати справжні камбеки.

Так, на самому початку зустрічі Байндл повела одразу з двома брейками - 3:0. Тревізан одну подачу моментально відіграла, але Катерина знову зачепилась на прийомі і ледь не відновила серйозну перевагу. Три брейк-поінти Байндл в цьому геймі не реалізувала і Мартіні це додало впевненості у власних силах. У підсумку італійська спортсменка не просто відігралась, а й оформила третій брейк за сет і залишила його за собою.

В другій партії шанси Катерини на успіх були ще більш суттєвими. Байндл вела в рахунку з тими ж двома брейками, але цього разу до перемоги в сеті їй лишалось зробити лише один крок - 5:1. Але спочатку українська спортсменка двічі не подала на партію, а потім не змогла забезпечити собі навіть тай-брейк. 6 програних поспіль геймів і у чвертьфінал турніру в Будапешті крокує Мартіна Тревізан.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі