Теніс України у соцмережах

Катерина Байндл успішно стартувала в основній сітці змагань у Варшаві.

Українська тенісистка Катерина Байндл, яка потрапила в основну сітку змагань категорії WTA-250 у Варшаві в статусі лакі лузера, впевнено виграє свій матч першого кола. В ньому Катерина в двох партіях переграла екс-українку Марину Заневську, яка представляє нині Бельгію. Зустріч між спортсменками почалась ще вчора, але була перервана по ходу другого сету через дощ. На перемогу над 99-ю ракеткою світу Байндл витратила трохи більше ніж півтори години чистого ігрового часу.

WTA-250
Варшава, Польща
1-й раунд

(LL) Катерина Байндл - (11) Марина Заневська - 6:3, 6:3

Початок зустрічі, здавалося б, залишився за українською тенісисткою. Байндл впевнено захистила власну подачу, а потім спокійно оформила брейк в першому ж геймі на прийомі. Втім вже за кілька хвилин Заневська взяла подачу суперниці під нуль і відновила перевагу в рахунку. В середині партії Катерина відновила перевагу в рахунку і втримала її до переможного завершення сету, хоча у Марини і були 2 брейк-поінти при подачі Байндл на першу партію.

Другий сет почався з обміну брейками, переможницею із якого вийшла Катерина. Українська спортсменка повела в рахунку 3:1 і саме в цей момент зустріч перервали через дощ. Догравати матч довелось вже сьогодні.

Налаштування на перемогу Катерина не розгубила. Байндл втримала всі свої подачі, а наприкінці зустрічі ще раз відзначилась на прийомі. Саме цим брейком Катерина і поставила переможну крапку в протистоянні.

В другому колі турніру в Варшаві Катерина Байндл зіграє проти переможниці зустрічі між італійською спортсменкою Сарою Еррані і представницею Нідерландів Аранчею Рус.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі