Теніс України у соцмережах

Іріна-Камелія Бегу переграла Лучію Бронцетті у фіналі турніру в Палермо і виграла перший за 5 років титул WTA.

Румунська тенісистка Іріна-Камелія Бегу стає переможницею змагань категорії WTA-250 в італійському Палермо, на яких вона була посіяна під 6-м номером. В титульному матчі турніру Іріна-Камелія впевнено впоралась із місцевою тенісисткою 78-ю ракеткою світу Лучією Бронцетті. Бегу віддала суперниці всього по 2 гейми в кожному із сетів фінального протистояння. На перемогу в матчі представниця Румунії витратила приблизно півтори години ігрового часу.

WTA-250
Палермо, Італія
Фінал

(6) Іріна-Камелія Бегу - Лучія Бронцетті - 6:2, 6:2

Можливо і не варто говорити, що у фінальному поєдинку змагань в Палермо геть не було інтриги, але ігрова перевага Іріни-Камелії була очевидною неозброєним оком, причому протягом майже усього матчу. Саме Бегу зуміла вирватися вперед із брейком на самому початку протистояння. Бронцетті упущену подачу одразу ж ліквідувала, але румунська спортсменка продовжила тиснути і оформила ще 2 брейки поспіль. На них Лучія нічим відповісти вже не змогла.

В другій партії співвідношення брейків лишилось тим самим - 3:1. От тільки тепер Бегу в самому дебюті повела одразу з двома виграними на прийомі геймами, Бронцетті відставання трохи скоротила, але згодом ще раз упустила власну подачу. Перемогу Іріни-Камелії в другому сеті, та й в усьому фінальному матчі сміливо можна називати більш ніж впевненою.

Для Іріни-Камелії Бегу титул в Палермо стає вже п'ятим в кар'єрі. Але попередній трофей румунська тенісистка виборола аж 5 років тому - в липні 2017-го вона тріумфувала на турнірі в рідному Бухаресті.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі