Теніс України у соцмережах

Пабло Карреньо-Буста стає першим чвертьфіналістом турніру в Бостаді.

Пабло Карреньо-Буста, який на змаганнях категорії ATP-250 в шведському Бостаді отримав 5-й номер посіву, виходить до 1/4 фіналу турніру. На стадії другого кола Пабло в надзвичайно напруженій боротьбі виграв іспанське дербі у Альберта Рамоса, який займає 38-у сходинку світового чоловічого рейтингу. На перемогу в протистоянні Карреньо-Буста витратив майже 2 години і 50 хвилин ігрового часу.

ATP-250
Бостад, Швеція
2-й раунд

(5) Пабло Карреньо-Буста - Альберт Рамос - 4:6, 7:6(5), 7:5

Після програшу стартової партії Пабло Карреньо-Буста кілька разів опинявся буквально за крок до поразки в усій зустрічі. Наприклад, після того, як Пабло не зумів подати на перемогу в другому сеті, Карреньо-Буста ще й поступався з міні-брейком на тай-брейці, але зумів вчасно переломити хід цього 13-го гейму. 

У вирішальному сеті Пабло Карреньо-Буста взагалі поступався з брейком, але вчасно зумів зібратися, оформити моментальний зворотній брейк, а потім ще й завадити Рамосу подати на тай-брейк в цій партії.

В чвертьфіналі турніру в Бостаді Пабло Карреньо-Буста тепер зіграє з переможцем зустрічі між 3-м номером посіву Дієго Шварцманом з Аргентини і місцевим спортсменом Еліасом Імером.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне