Теніс України у соцмережах

Олег Приходько поступився досвідченому Маріушу Копілу на старті основної сітки Челленджера в Яссах.

Український тенісист Олег Приходько, який отримав можливість зіграти в основній сітці змагань категорії ATP Challenger в румунських Яссах в статусі "лакі лузера", програє свій матч першого кола. В двох партіях Олег поступився досвідченому місцевому тенісисту Маріушу Копілу, який кілька років тому перебував на межі потрапляння у топ-50 світового рейтингу. 

ATP Challenger
Ясси, Румунія
1-й раунд

(WC) Маріуш Копіл - (LL) Олег Приходько - 6:2, 7:6(3)

В стартовому сеті зустрічі перевага Копіла була більш ніж помітною. Румунський тенісист зумів двічі відзначитися на прийомі, причому ці гейми Маріуш вигравав без будь-яких проблем, використовуючи перші ж брейк-поінти. Самому Приходьку налагодити бодай якусь гру на подачі суперника не вдавалось катастрофічно.

А от в другій партії Олег зумів загострити боротьбу і навіть сам повів в рахунку з геймом на прийомі в активі. Копіл в середині партії відігрався, дотягнув до тай-брейку і вже на ньому оформив перемогу в матчі.

Таким чином в Яссах продовжує боротьбу лише один представник України. Олексій Крутих вже завтра проведе свій матч другого кола проти 7-ї ракетки змагань Лукаша Кляйна зі Словаччини.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне