Теніс України у соцмережах

Джон Ізнер у матчі з трьома тай-брейками переграв Бенджамена Бонзі і вийшов у півфінал турніра в Ньюпорті.

Американський тенісист Джон Ізнер стає півфіналістом домашнього турніру категорії ATP-250 у Ньюпорті, на якому він отримав 2-й номер посіву. На стадії 1/4 фіналу Ізнер в напруженій боротьбі здолав 5-ту ракетку змагань Банджамена Бонзі із Франції. В кожному сеті протистояння сильнішого вдавалось з'ясувати тільки на тай-брейці, два з яких виграв саме Джон. На перемогу в матчі Ізнер витратив майже 3 години ігрового часу.

ATP-250
Ньюпорт, США
1/4 фінала

(2) Джон Ізнер - (5) Бенджамен Бонзі - 7:6(2), 6:7(6), 7:6(5)

Джон Ізнер, який зовсім нещодавно вийшов на перше місце рейтингу за кількістю ейсів у кар'єрі, сьогодні поповнив свою скарбничку ще 29 подачами на виліт. Але навіть вони не допомогли Джону уникнути серйозних проблем по ходу протистояння. І, до речі, 3 тай-брейки у зустрічі геть не означають, що жодному спортсмену не вдалось відзначитися на прийомі. В стартовій партії Ізнер і Бонзі взагалі по 2 рази впустили власні подачі. 

Найбільше питань до Ізнера виникає щодо реалізації найважливіших м'ячів у зустрічі. Так, ще на тай-брейці другої партії Джон заробив потрійний матч-болл, але у підсумку програв 5 розіграшів поспіль і дозволив Бонзі перевести зустріч у вирішальний відрізок.

В третьому сеті Ізнер добився ще більш вражаючої переваги в кінцівці тай-брейку - 6:1. Але і в цьому випадку Бенджамен ледь не відігрався. Французький тенісіст ліквідував 4 матч-болли у суперника, і тільки з останньої спроби Джон Ізнер таки поставив переможну крапку в зустрічі.

Тепер за вихід у фінал змагань у Ньюпорті Джон Ізнер посперечається зі своїм співвітчизником Максимом Крессі.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне