Теніс України у соцмережах

Барбора Крейчікова знищила росіянку на старті турніру в Празі.

Друга ракетка змагань категорії WTA-250 в Празі чеська тенісистка Барбора Крейчікова більш ніж впевнено починає виступи на турнірі. В стартовому раунді Барбора розгромила представницю країни-терориста Анну Блінкову, яка на даний момент займає 142-гу сходинку жіночого світового рейтингу. Крейчікова за всю зустріч віддала суперниці всього 4 гейми. На перемогу в матчі представниці Чехії знадобилось трохи менше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Прага, Чехія
1-й раунд

(2) Барбора Крейчікова - Анна Блінкова - 6:3, 6:1

На початку зустрічі ще могло здатися, що Блінкова налаштована дати бій 2-й ракетці турніру в Празі. Принаймні, саме Анна на самому старті поєдинку двічі поспіль виривалась вперед із брейком. Так, Барбора відігрувалась моментально, але легкими перші хвилини гри для явної фаворитки точно не були. 

Але вже із середини стартового сету чеська спортсменка поступово перебирала гру до своїх рук. В першій партії Барборі вистачило переваги в один брейк, а от у другому сеті вона вже просто змела суперницю з корту, тричі відзначившись на прийомі і віддавши Блінковій усього 1 гейм.

В другому колі змагань в Празі Барбора Крейчікова зіграє проти представниці Японії Нао Хібіно.

Нагадаємо, що саме Барбора Крейчікова є діючою чемпіонкою змагань у Празі.
Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі