Теніс України у соцмережах

Олексій Крутих не зумів вийти в чвертьфінал Челленджера в Яссах.

Олексій Крутих, який на даний момент є першою ракеткою України, програє свій матч другого кола на змаганнях категорії ATP Challenger в румунських Яссах. В двох партіях Олексій поступився представнику Словаччини Лукашу Кляйну, який займає 248-й рядок світового чоловічого рейтингу. 

ATP Challenger
Ясси, Румунія
2-й раунд

Лукаш Кляйн - Олексій Крутих - 6:3, 6:4

Початок матчу було зіпсовано дощем, який перервав зустріч, що тільки почалась. У підсумку Крутих не зумів нормально увійти в поєдинок, швидко програв власну подачу і до завершення стартової партії так і не зміг відіграти відставання в рахунку. Так, український тенісист ближче до завершення сету дістався до брейк-поінту, але Кляйн свою подачу втримав і у підсумку лишив за собою стартовий відрізок зустрічі. 

Дебют другого сету подарував певний оптимізм. Крутих зумів оформити швидкий брейк, але Лукаш одразу ж не просто відігрався, а й вдруге поспіль взяв подачу українського тенісиста. Олексій міг здійснити камбек, але при подачі суперником на матч знову не скористався брейк-поінтом. 

В чвертьфіналі Челленджера в Яссах Лукаш Кляйн зіграє з переможцем матчу між 2-м номером посіву іспанцем Пабло Андухаром і представником Німеччини Луї Вессельсом

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі