Теніс України у соцмережах

Олексій Крутих здобув надзвичайно складну перемогу на старті Челленджера в румунських Яссах.

Український тенісист Олексій Крутих зумів пробитися в друге коло турніру категорії ATP Challenger в Яссах. В матчі першого раунду Олексій здолав спротив представника Бразилії Даніеля Дутра да Сільви, який займає 226-у сходинку світового чоловічого рейтингу. Крутих майже розгромно програв стартовий сет, але в двох наступних партіях перемагав на тай-брейках.

ATP Challenger
Ясси, Румунія
1-й раунд

(Alt) Олексій Крутих - Даніель Дутра да Сільва - 2:6, 7:6(4), 7:6(3)

Початок зустрічі український тенісист буквально провалив. Дуже швидко Дутра да Сільва зумів повести в рахунку одразу з двома брейками - 4:0. Одну програну подачу Крутих відіграв, але наприкінці партії Олексій знову дозволив супернику відзначитися на прийомі і віддав бразильцю весь стартовий сет.

На початку другої партії вирватися вперед з брейком вдалось вже самому Крутих. Українець досить довго утримував перевагу в рахунку, але при подачі на партію провалився і дав Даніелю можливість повернутися в боротьбу. На тай-брейці Олексій, правда, зіграв набагато стабільніше і таким чином перевів поєдинок у вирішальний сет.

По ходу третього сету Крутих двічі виривався вперед з брейком, але кожного разу Дутра да Сільва моментально відігрувався. У підсумку визначення сильнішого докотилось до тай-брейку вирішального сету. І знову на ньому стабільніше відіграв саме український тенісист, який оформив перемогу із перевагою у 2 міні-брейки. На вихід в друге коло Челленджеру в Румунії Олексій Крутих витратив майже 3 години ігрового часу.

В другому колі змагань в Яссах Олексій Крутих зіграє проти переможця зустрічі між 7-м номером посіву представником Аргентини Ренцо Оліво і словацьким тенісистом Лукасом Кляйном.

В основній сітці Челленджера в Румунії зіграє ще один представник України Олег Приходько. Незважаючи на розгромну поразку в фіналі кваліфікації Олег зіграє в основі в статусі "лакі лузера". Стартовим суперником Приходька в Яссах стане досвідчений румунський тенісист Маріуш Копіл.



Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі