Теніс України у соцмережах

Фелікс Оже Альяссім програє вже стартовий поєдинок на змаганнях в Ньюпорті.

Лідер посіву змагань категорії ATP-250 в американському Ньюпорті канадський тенісист Фелікс Оже Альяссім програє вже у стартовому для себі другому колі турніру.  В боротьбі за вихід у чвертьфінал змагань Фелікс на тай-брейці вирішальної партії поступився представнику Австралії Джейсону Кублеру, який займає досить скромну 102-гу сходинку світового чоловічого рейтингу.

ATP-250
Ньюпорт, США
2-й раунд

Джейсон Кублер - (1) Фелікс Оже Альяссім - 4:6, 6:3, 7:6(4)

Ця зустріч почалась в Ньюпорті ще учора, але була перервана буквально за лічені розіграші від розв'язки. До цього спортсмени встигли обмінятися перемогами у партіях, причому обидва рази сильнішого вдавалось виявити завдяки єдиному брейку в сеті. Першу партію у такий спосіб виграв лідер посіву змагань, а от у другому сеті Кублеру вдалось повернути у зустріч інтригу.

Третій сет, здавалося, має завершитися саме тай-брейком, оскільки обидва спортсмени досить впевнено тримали власні подачі. Втім, за рахунку 6:5 на користь Оже Альяссіма зустріч довелось перервати. Сьогодні одразу після відновлення протистояння канадський тенісист дістався до матч-боллу на прийомі, але реалізувати прекрасну можливість Фелікс не зумів. Повів Оже Альяссім із міні-брейком і на самому початку тая. Проте, Джейсон знайшов у собі сили двічі виграти розіграші на прийомі і оформити сенсаційну перемогу.

В чвертьфіналі турніру в Ньюпорті Джейсон Кублер зіграє зі своїм співвітчизником Джеймсом Даквортом.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне