Теніс України у соцмережах

Петра Мартіч виграє змагання у швейцарській Лозанні.

Хорватська тенісистка Петра Мартіч стає тріумфаторкою змагань категорії WTA-250 в швейцарській Лозанні. У титульному матчі турніру Петра в двох партіях досить впевнено переграла представницю Сербії Ольгу Даніловіч, яка починала виступи в Лозанні ще з кваліфікаційного раунду. На перемогу в фіналі над 124-ю ракеткою світу Мартіч витратила приблизно півтори години ігрового часу.

WTA-250 
Лозанна, Швейцарія
Фінал

Петра Мартіч - (Q) Ольга Даніловіч - 6:4, 6:2

Мартіч досить впевнено розпочала фінальний поєдинок і вже після стартового гейму зустрічі зуміла повести в рахунку із брейком в активі. Даніловіч зуміла достатньо швидко відігратися, але часом сербська тенісистка відчувала серйозні проблеми на власній подачі. Так, у сьомому геймі сету Ольга зуміла втримати власний гейм лише відігравши 6 брейк-поінтів. Та вже за кілька хвилин Петра дотиснула опонентку і оформила ще один брейк, який і став ключовим у першому сеті фіналу.

В другій партії зустрічі Мартіч продовжила тиснути на суперницю. І якщо до середини сету Даніловіч ще трималась, то далі хорватська спортсменка повністю захопила ініціативу. З рахунку 1:2 Петра двічі відзначилась на прийомі, виграла 5 геймів поспіль і оформила перемогу в титульному матчі.

Для Петри Мартіч титул в Лозанні стає лише другим в професійній кар'єрі на рівні WTA. Попередній трофей хорватська тенісистка вигравала у 2019-му році на змаганнях в Стамбулі, до речі, теж на грунтовому покритті.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі