Теніс України у соцмережах

Лоренцо Музетті несподівано переграв Карлоса Алькараса в фіналі турніру в Гамбурзі.

Італійський тенісист Лоренцо Музетті стає тріумфатором змагань категорії ATP-500 в німецькому Гамбурзі. В фіналі турніру Лоренцо несподівано переграв лідера посіву змагань іспанця Карлоса Алькараса, який займає 6-ту сходинку у світовому чоловічому рейтингу. На перемогу в протистоянні Музетті витратив майже 2 години і 50 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Гамбург, Німеччина
Фінал

Лоренцо Музетті - (1) Карлос Алькарас - 6:4, 6:7(6), 6:4

По суті, Карлос Алькарас якимось дивом дотягнув до третього сету протистояння. Музетті повинен був закривати фінальний матч в двох партіях, але змарнував безліч неймовірних можливостей. Подвійний чемпіоншіп-поінт на власній подачі, потрійний - вже на тай-брейці другого сету після того, як Алькарас врятувався з подачі суперником на перемогу.

Здавалося б, такі провали цілком могли зламати Музетті, але в третьому сеті італієць зумів почати матч з чистого листа. Після досить рівної боротьби Лоренцо скористався першим шансом на прийомі, який випав в 10-му геймі. Цього разу італієць закрив зустріч з першого ж матч-болу в третьому сеті.

Для Лоренцо Музетті титул в Гамбурзі стає дебютним в професійній кар'єрі. До цього італійський тенісист жодного разу не грав навіть у фіналах турнірів ATP.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне