Теніс України у соцмережах

Валерія Страхова поступилась на старті 60-тисячника у Лієпаї.

Українська тенісистка Валерія Страхова програє стартовий поєдинок на змаганнях ITF із призовим фондом у 60 тисяч доларів в латвійській Лієпаї. В першому колі змагань Валерія в напруженій боротьбі поступилась представниці Словенії Далілі Якупович, яка займає 280-у сходинку світового жіночого рейтингу. 


ITF - 25k
Лієпая, Латвія
1-й раунд

Даліла Якуповіч - Валерія Страхова - 6:3, 4:6, 6:1

Валерія Страхова просто провалила початок зустрічі, двічі поспіль програвши власну подачу на самому старті поєдинку. Цікаво, що навіть таке відставання не змусило українську тенісистку без боротьби віддати суперниці перший сет. Страхова зуміла відіграти обидва брейки, але після цього знову посипалась і знову двічі програла власні гейми. 

Початок другого сету склався куди більш позитивно для української тенісистки. Валерія швидко повела с брейком, а потім і закріпила успіх ще одним виграним на прийомі геймом. Якуповіч одну програну подачу відіграла, але повністю ліквідувати відставання сербська спортсменка не зуміла. Таким чином Страхова перевела зустріч у вирішальний відрізок. 

От тільки на нього Страховій сил не вистачило. Партія минула при повній перевазі Даліли, яка втримала всі власні подачі і двічі відзначилась на прийомі. 

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі