Теніс України у соцмережах

Іга Свьонтек продовжує переможну серію на грунті і виходить у чвертьфінал домашнього турніру в Варшаві.

Лідерка жіночого світового рейтингу польська тенісистка Іга Свьонтек впевнено долає друге коло домашніх змагань категорії WTA-250 у Варшаві. В боротьбі за вихід у чвертьфінал турніру Іга в двох партіях переграла представницю Румунії Габріелу Лі, яка займає 146-ту позицію в світовій класифікації. На перемогу в матчі Свьонтек витратила трохи більше 1 години і 10 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Варшава, Польща
2-й раунд

(1) Іга Свьонтек - (LL) Габріела Лі - 6:3, 6:2

Іга Свьонтек продовжує переможну серію на грунтовому покритті, на якому в даний період часу польській тенісистці просто немає рівних в турі. В матчі другого кола змагань у Варшаві Свьонтек була більш ніж явною фавориткою, і це статус Іга сповна витратила. Може зустріч і не завершилась цілковитим розгромом суперниці, яка є представницею лише другої сотні світового рейтингу, але шансів бодай зачепитися за одну партію у Лі просто не було.

Ударний відрізок Іга видала в середині зустрічі. Спочатку польська тенісистка оформила брейк, який дозволив їй виграти стартовий сет, а в дебюті другої партії Свьонтек двічі поспіль відзначилась на прийомі і спокійно довела матч до перемоги.

В чвертьфіналі турніру в Варшаві Іга Свьонтек зіграє із 5-ю ракеткою змагань Каролін Гарсією з Франції.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне