Теніс України у соцмережах

Дарія Снігур поступилась на старті турніру WTA в Празі.

Українська тенісистка Дарія Снігур невдало стартувала на змаганнях категорії WTA-250 в Празі. В першому колі турніру Дарія в двох партіях поступилась представниці Болгарії Вікторії Томовій, яка займає 110-ту сходинку світового жіночого рейтингу. Снігур провалила початок зустрічі, зуміла відігратися, але знову віддала ініціативу суперниці. На перемогу в поєдинку Вікторія Томова витратила трохи менше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Прага, Чехія
1-й раунд

Вікторія Томова - Дарія Снігур - 6:4, 6:2

Початок зустрічі склався для Дарії Снігур відверто невдало. Українська тенісистка програла 2 стартових гейми на власній подачі і відпустила суперницю у солідний відрив - 0:4. Втім, ця перевага не стала для Томової вирішальною. Дуже швидко Снігур відіграла обидва брейки і майже встановила рівновагу в рахунку. Кінцівка сету пройшла в нервовій боротьбі. Вікторія знову повела з геймом на прийомі в активі, Снігур відігралась, але за кілька хвилин вкотре програла власну подачу. Цей брейк і став вирішальним у стартовій партії.

Другий сет почався у відносно рівній боротьбі, але із середини партії Томова знову повністю захопила ініціативу. Болгарська тенісистка двічі поспіль відзначилась на прийомі і впевнено завершила сет і всю зустріч на свою користь. 

В другому колі змагань в Празі Вікторія Томова зіграє проти польської спортсменки Магди Лінетт.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі