Теніс України у соцмережах

Леся Цуренко успішно стартувала в основній сітці турніру в Будапешті.

Українська тенісистка Леся Цуренко впевнено виграла матч першого кола змагань категорії WTA-250 в Будапешті. На старті основної сітки турніру Леся в двох партіях здолала представницю Бразилії Кароліну Алвеш, яка починала боротьбу в Угорщині ще з кваліфікаційного раунду. На перемогу над 181-ю ракеткою світу Цуренко витратила трохи більше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Будапешт, Угорщина
1-й раунд

Леся Цуренко - (Q) Кароліна Алвеш - 6:4, 6:1

В стартовій партії зустрічі на корті точилась відносно рівна боротьба. Першою шанс на прийомі отримала бразильська тенісистка, але Цуренко втримала подачу, відігравши подвійний брейк-поінт. А вже у наступному геймі Леся сама зачепилась за подачу суперниці і з третьої спроби таки оформила брейк. Мінімальної переваги українській тенісистці вистачило для перемоги в партії.

Другий сет Цуренко провела набагато потужніше і ефективніше. Українська тенісистка одразу захопила ініціативу і повела з двома брейками - 4:0. Ще одним успішним геймом на прийомі Леся поставила переможну крапку у протистоянні.

В другому колі змагань в Будапешті Леся Цуренко зіграє з переможницею матчу між 7-ю ракеткою турніру Єлєною-Габріелою Рузе з Румунії та Камілою Рахімовою.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі