Теніс України у соцмережах

Ангеліна Калініна здобула вольову перемогу над Петрою Мартич і вийшла в основну сітку змагань в Цинциннаті.

Українська тенісистка Ангеліна Калініна пробивається в основну сітку змагань категорії WTA-1000 в американському Цинциннаті. В фіналі кваліфікації Ангеліна здобула важку перемогу над представницею Хорватії Петрою Мартич. На те, аби здолати 56-ту ракетку світу Калініна витратила 2 години і 35 хвилин ігрового часу.

WTA-1000
Цинциннаті, США
Кваліфікація, фінал

(6) Ангеліна Калініна - (10) Петра Мартич - 6:7(3), 6:4, 6:1

Ангеліна Калініна фактично почала зустріч із програної власної подачі. Тривалий час ніяких шансів на те, аби відігратися в української тенісистки не було, але в той момент, коли Мартич вийшла подавати на перемогу в сеті, Ангеліна таки здійснила камбек. В наступному ж геймі у Петри знову з`явилась нагода ставити крапку в партії, але Калініна відіграла сет-бол у суперниці. Правда, у підсумку хорватська тенісистка таки лишила за собою перший сет, впевнено вигравши тай-брейк.

Найцікавіші події другого сету відбувались вже наприкінці цього фрагменту зустрічі. Спочатку на прийомі зуміла відзначитися Ангеліна, яка одразу ж отримала можливість подавати на сет. Петра відігралась, але лишень для того, аби вже в наступному геймі знову програти власну подачу, а разом із нею віддати Калініній і всю партію.

А от в третьому сеті українська тенісистка повністю перехопила ініціативу і здобула дуже впевнену перемогу. Ангеліна повела одразу із двома брейками і спокійно довела сет до перемоги. Все, на що вистачило Мартич, так це взяти гейм престижу. 

В першому раунді основної сітки змагань у Цинциннаті Ангеліна Калініна зіграє проти представниці Бельгії Елізе Мертенс.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі