Теніс України у соцмережах

Єлена Рибакіна програє свій перший після тріумфу на Вімблдоні поєдинок в турі.

Переможниця Вімблдону-2022 представниця Казахстану Єлена Рибакіна не зуміла подолати навіть стартовий раунд змагань категорії WTA-500 в американському Сан-Хосе. В першому раунді турніру Єлена в дуже нерівному та нервовому матчі поступиласб росіянці Дарії Касаткіній, яка отримала на змаганнях 7-й номер посіву. На перемогу в протистоянні Касаткіна витратила трохи більше 1 години і 40 хвилин ігрового часу.

WTA-500
Сан-Хосе, США
1-й раунд

(7) Дарія Касаткіна - Єлена Рибакіна - 6:1, 2:6, 6:0

Навіть дивлячись на підсумковий рахунок зустрічі можна зрозуміти, наскільки нерівною була боротьба в ньому. Стартовий сет набагато краще провела Касаткіна, яка зуміла двічі поспіль відзначитись на прийомі і спокійно довести партію до перемоги. Тим самим могла відповідати в другому сеті Рибакіна. Вона так само повела в рахунку - 5:1, але не змогла з першої спроби подати на партію. Правда, повернутися в боротьбу Дарія теж не зуміла, оскільки моментально дозволила суперниці оформити ще один брейк.

Але у вирішальному відрізку матчу боротьби вже не вийшло повністю. Касаткіна просто змела суперницю, у якої відверто розклеїлась гра. Про що говорити, якщо на власній подачі за весь сет Рибакіна виграла всього 3 розіграші. Та й на прийомі справи у представниці Казахстану йшли не набагато краще. У підсумку - цілком логічна "баранка" від Касаткіної.

В другому раунді змагань у Сан-Хосе Дарія Касаткіна зіграє проти американки Тейлор Таунсенд.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі