Теніс України у соцмережах

Ілля Марченко поступився в другому колі Челленджеру в Стамбулі.

Український тенісист Ілля Марченко не зумів пробитися в чвертьфінал змагань категорії Челленджер в турецькому Стамбулі. На стадії другого кола Ілля в двох партіях поступився 7-й ракетці турніру представнику Австрії Себастьяну Офнеру, який займає 209-ту сходинку світового чоловічого рейтингу. Офнер витратив на перемогу в матчі трохи більше 1 години і 15 хвилин ігрового часу.

ATP Challenger
Стамбул, Туреччина
2-й раунд

(7) Себастьян Офнер - Ілля Марченко - 6:1, 7:5

Стартову партію зустрічі Ілля Марченко знову провалив, двічі програвши свою подачу. От тільки на відміну від стартового матчу в Стамбулі, відігратися з двох брейків український тенісист вже не зумів - суперник такого рівня, як Офнер, подібні камбеки так просто робити не дозволяє.

В другому сеті Ілля зумів повести в рахунку із геймом на прийомі в активі, втім знову зіткнувся із суттєвим спадом у грі. Себастьян ближче до завершення зустрічі двічі поспіль взяв подачу українця і оформив підсумкову перемогу.

В чвертьфіналі турніру в Стамбулі Себастьян Офнер зіграє проти місцевого тенісиста Корая Кірджи, який досить несподівано здолав представника Іспанії Фернандо Вердаско.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне