Теніс України у соцмережах

Катерина Байндл виходить в третє коло Australian Open - 2023.

Українська тенісистка Катерина Байндл вперше в кар`єрі виходить в третій раунд змагань категорії Великого Шолому. В другому колі Australian Open - 2023 Катерина в двох партіях переграла представницю США Кеті Макнеллі, яка займає 94-й рядок в жіночому світовому рейтингу. На перемогу в зустрічі Байндл витратила 1 годину і 45 хвилин ігрового часу. 

Australian Open - 2023
Жінки
2-й раунд

Катерина Байндл - Кеті Макнеллі - 6:1, 7:6(4)

Для Катерина Байндл сітка в Мельбурні надала ледь не шанс всього життя подолати кілька раундів на Турнірі Великого Шолому. В тій самій Австралії до цьогорічного турніру українська тенісистка взагалі жодного разу не перемагала в основній сітці, та й в цілому на мейджорах далі другого кола Байнд ніколи не діставалась. І ось, нарешті... 

Стартовий сет зустрічі проти Кеті Макнеллі Катерина провела на надзвичайно високому рівні. Чітка гра на власних подачах, тиск на суперницю в геймах на прийомі - американка не встигла нормально увійти в гру, як вже віддала Байндл усю першу партію з двома брейками. 

Здавалося, що Катерина продовжує тиснути на суперницю і в другому сеті, от тільки цього разу концентрація стала трохи підводити українську спортсменку. Двічі Байндл дозволила Макнеллі відігратися після брейку і у підсумку все докотилось до тай-брейку. На щастя, Байндл відіграла "тай" блискуче і закрила зустріч в двох сетах.

У третьому колі Australian Open - 2023 Катерина Байндл зіграє проти представниці Латвії Альони Остапенко, яка на старті змагань вже переграла одну українську тенісистку - Даяну Ястремську. 

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне