Теніс України у соцмережах

Марта Костюк впевнено впоралась зі своєю суперницею по другому колу Australian Open - 2023.

Марта Костюк стає третьою представницею України, яка сьогодні успішно подолала стадію другого кола Відкритої Першості Австралії з тенісу. В боротьбі за вихід у третій раунд Марта в двох партіях переграла місцеву спортсменку Олівію Гадецкі, яка займає досить скромну 199-ту сходинку у жіночому світовому рейтингу. На перемогу в матчі Костюк знадобилось навіть менше години ігрового часу. 

Australian Open - 2023
Жінки
2-й раунд

Марта Костюк - (WC) Олівія Гадецкі - 6:2, 6:1

Зрозуміло, що рівень майстерності Марти Костюк набагато вищий ніж у її сьогоднішньої суперниці, при всій повазі до представниці Австралії. Але цю перевагу ще потрібно було довести на корті. Багато хто вважав, що публіка, яка буде несамовито підтримувати Олівію, стане одним з вирішальних факторів у зустрічі. Втім, здається, під тиском Костюк грає набагато краще, ніж без нього. 

У підсумку зустріч стала для Марти чимось на кшталт тренування з підвищеною відповідальністю. По суті, Костюк повністю володіла ігровою ініціативою і не давала суперниці навіть мінімальних шансів на те, аби бодай сподіватися на пристойний результат. Українська тенісистка віддала Гадецкі лише 3 гейми за всю зустріч і спокійно покрокувала в третій раунд Відкритої Першості Австралії.

А ось там на Марту чекає куди більш серйозне випробування - Костюк доведеться зіграти проти 3-ї ракетки Australian Open - 2023 американки Джессіки Пегули.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі