Теніс України у соцмережах

Александр Звєрєв програє в другому колі Відкритого Чемпіонату Австралії.

Німецький тенісист Александр Звєрєв, який в Мельбурні отримав 12-й номер посіву, програє вже в другому раунді Відкритого Чемпіонату Австралії. В чотирьох партіях Александр поступився представнику США Майклу Ммо, який займає досить скромну 107-му сходинку у світовому чоловічому рейтингу. Зустріч тривала майже 3 з половиною години ігрового часу. 

Australian Open - 2023
Чоловіки
2-й раунд

(LL) Майкл Ммо - (12) Александр Звєрєв - 6:7(1), 6:4, 6:3, 6:2

Для Александра Звєрєва перший після важкої травми, отриманої ще минулого року під час Ролан Гарросу, Турнір Великого Шолому склався зовсім не так, як хотілося б самому німецькому тенісисту. Якщо в першому раунді він таки дотиснув Хуана-Пабло Варільяса у п`яти партіях, то в другому колі Звєрєв вже не знайшов аргументів в зустрічі проти ще одного представника другої сотні світового рейтингу Майкла Ммо. 

Хоча, стартовий сет зустрічі склався для Александра досить вдало. Німецький тенісист досить швидко повів в рахунку із брейком і впевнено утримував цю мінімальну перевагу. Звєрєв навіть вийшов подавати на першу партію, але саме в цей момент Ммо зумів оформити зворотній брейк. Правда, тай-брейк Александр провів на найвищому рівні і віддав в ньому американцю всього 1 розіграш. 

Але розвинути успіх Звєрєву не вдалось. Вже перший гейм в другому сеті німецький спортсмен програв на власній подачі під нуль. Александр міг відігратися моментально, але не реалізував одразу кілька брейк-поінтів. Втім за декілька геймів Ммо таки упустив власну подачу і дозволив супернику вирівняти становище. Рівновага, правда, тривала дуже недовго. Вже в наступному геймі Майкл знову відзначився на прийомі і цю перевагу американець втримав до самого завершення сету. 

В четвертій партії все вирішилось тільки наприкінці цього ігрового відрізку. Першим на прийомі відзначився Ммо, але Звєрєв одразу ж отримав неймовірний шанс оформити зворотній брейк. Втім, в цьому геймі навіть трос грав за Майкла - двічі на брейк-поінтах Звєрєва він ставав на бік американця. У підсумку Александр брейк не оформив, а одразу слідом за цим геймом провалив ще одну власну подачу і дозволив Ммо повести в рахунку по партіях.

У четвертому сеті Звєрєв, звісно, намагався боротися, але у німецького тенісиста не виходило майже нічого. Александр програв перший же гейм на власній подачі, зумів відігратися, але буквально провалив завершення сету. Ще двічі Ммо зумів відзначитися на прийомі і спокійно завершив зустріч на свою користь.

В третьому раунді Australian Open - 2023 Майкл Ммо зіграє проти свого співвітчизника Джеффрі Джона Вулфа, який в своєму матчі другого кола впевнено переграв Дієго Шварцмана. 

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі