Теніс України у соцмережах

Анастасія Соболєва пробивається до третього кола 60-тисячника в Празі.

Українська тенісистка Анастасія Соболєва стає учасницею стадії 1/8 фіналу змагань категорії ITF із призовим фондом у 60 тисяч доларів в Празі. В матчі другого кола Анастасія в трьох партіях здолала представницю Грузії Софію Шапатаву, яка займає 482-гу сходинку жіночого світового рейтингу. Зустріч між спортсменками тривала близько 1 години і 50 хвилин ігрового часу. 

ITF, W60
Прага, Чехія
2-й раунд

Анастасія Соболєва - Софія Шапатава - 6:2, 4:6, 6:1

Стартову партію зустрічі Анастасії вдалось залишити за собою доволі впевнено. Із середини сету українська тенісистка повністю захопила ініціативу, двічі відзначилась на прийомі і спокіно довела цей відрізок зустрічі до перемоги.

В другому сеті Соболєва також повела із геймом на прийомі в активі, але Шапатава повернулась у боротьбу. В підсумку, у доволі напруженій боротьбі, грузинській тенісистці вдалось перевести зустріч у вирішальну партію.

Але в ній Анастасія повернула собі контроль над зустріччю. Більш ніж впевнена гра, три брейки - і у підсумку Соболєва пробивається у стадію 1/8 фіналу змагань у столиці Чехії. Боротьбу за вихід до чвертьфіналу турніру Анастасія буде вести із 14-ю ракеткою турніру місцевою спортсменкою Юліє Штрупловою.

Нагадаємо, раніше свій поєдинок другого кола в Празі програла ще одна представниця України - 9-та ракетка змагань Валерія Страхова. 

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне