Теніс України у соцмережах

Карлос Алькарас без проблем виходить у чвертьфінал US Open - 2023

Лідер посіву відкритої першості США з тенісу іспанський спортсмен Карлос Алькарас без особливих труднощів подолав стадію 1/8 фіналу. В боротьбі за вихід у чвертьфінал Карлітос здолав італійця Маттео Арнальді, який займає 61-шу сходинку чоловічого світового рейтингу. Із суперником Алькарас впорався у трьох партіях і трохи менше ніж за дві години ігрового часу.

US Open - 2023
Нью-Йорк, США
Чоловічий одиночний розряд
1/8 фіналу

(1) Карлос Алькарас - Маттео Арнальді - 6:3, 6:3, 6:4

При всій повазі до таланту і перспективності Маттео Арнальді, сьогодні протягом матчу ані на хвилину не виникало жодних сумнівів щодо переможця. І, звісно, перевага віддавалась точно не італійському тенісисту.

Карлос Алькарас показав дійсно достойний рівень гри - саме такий, якого було достатньо для спокійної і комфортної перемоги. Саме такий, який дозволяє розраховувати на суттєве посилення гри в наступних зустрічах, звісно, в разі потреби. 

Саме таке посилення ми побачили в той момент, коли після двох комфортно виграних партій, Карлітос вирішив трохи ускладнити собі життя і програв власний гейм на самому початку третього сету. Насолоджуватися перевагою з брейком Арнальді довго не зміг - Алькарас доволі швидко відігрався, а брейком під нуль згодом поставив логічну переможну крапку в матчі.

Суперником Карлоса Алькараса за чвертьфіналом US Open - 2023 стане переможець зустрічі між Александров Звєрєвим і Янніком Зіннером.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне