Теніс України у соцмережах

Карлос Алькарас впевнено переграв Александра Звєрєва у чвертьфіналі US Open - 2023.

Лідер посіву Відкритого Чемпіонату США з тенісу іспанський тенісист Карлос Алькарас стає півфіналістом змагань. На стадії 1/4 фіналу Карлос в трьох партіях переграв представника Німеччини Александра Звєрєва, який був посіяний в Нью-Йорку під 12-м номером. На перемогу в матчі Алькарас витратив трохи менше двох із половиною годин ігрового часу.

US Open - 2023
Нью-Йорк, США
Чоловічий одиночний розряд
1/4 фіналу 

(1) Карлос Алькарас - (12) Александр Звєрєв - 6:3, 6:2, 6:4

Перевага Карлоса Алькараса над суперником відчувалась протягом всього матчу. Іспанський тенісист відверто домінував на корті, впевнено тримав власні подачі і методично нав'язував супернику боротьбу на прийомі. Але до честі Звєрєва варто відзначити, що німецький тенісист не "посипався", хіба що в другій партії Александр двічі програв власні подачі і програв фактично без боротьби.

Звєрєв тримав удар, бився і намагався, якщо не переломити хід зустрічі, то, принаймні, дати гідну відсіч Алькарасу. Виходило далеко не завжди. Але зі словами Александра про те, що він, нарешті повертається до свого колишнього рівня гри, здається, варто погодитись.

Ну а Карлос Алькарас за вихід у фінал US Open - 2023 буде сперечатися із Даніїлом Медвєдєвим, який трохи раніше виграв дербі у Андрєя Рубльова.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі