Теніс України у соцмережах

Катерина Байндл програє у стартовому раунді змагань WTA в японській Осаці

Українська тенісистка Катерина Байндл не зуміла подолати навіть стартовий раунд змагань категорії WTA-250 в японській Осаці. В першому колі турніру Катерина в двох партіях поступилась 19-річній американській спортсменці Ешлін Крюгер, яка займає 120-ту сходинку жіночого світового рейтингу.

WTA-250
Осака, Японія
1-й раунд

Ешлін Крюгер - (8) Катерина Байндл - 6:2, 6:3

Після досить рівного початку матчу саме Крюгер зуміла першою відзначитися на прийомі в середині стартового сету. Саме після брейку у виконанні американської тенісистки матч було ненадовго перервано через дощ, але пауза точно не пішла на користь Байндл. Після поновлення зустрічі Катерина ще раз програла власну подачу і віддала суперниці першу партію.

В другому сеті Ешлін знову першою повела з геймом на прийомі в активі, тільки цього разу українська спортсменка дуже швидко відновила рівновагу в рахунку. Втім, Крюгер це не зупинило, за кілька хвилин представниця США знову взяла подачу Байндл і спокійно довела зустріч до переможного завершення.

В другому колі змагань в Осаці Ешлін Крюгер зіграє проти переможниці матчу між Вікторією Голубіч із Швейцарії та французькою тенісисткою Джессікою Понше.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі