Теніс України у соцмережах

Катерина Байндл успішно подолала кваліфікацію змагань в Пекіні


Українська тенісистка Катерина Байндл пробивається в основну сітку змагань категорії WTA-1000 в Пекіні. У фіналі кваліфікації Катерина в двох партіях здолала представницю Бельгії Яніну Вікмаєр, яка займає 78-му сходинку поточного світового рейтингу. Зустріч тривала майже дві години ігрового часу.

WTA-1000
Пекін, Китай
Кваліфікація
2-й раунд

Катерина Байндл - (13) Яніна Вікмаєр - 6:3, 7:5

Катерина Байндл вже може заносити собі у актив виступ на змаганнях в Пекіні, як би не склалась її гра в основній сітці турніру. Кваліфікацію українська тенісистка подолала максимально ефективно, при цьому, в обидвох матчах Байндл явно не була фавориткою. При цьому Катерина не віддала своїм суперницям у відборі жодного сету.

Поєдинок із Вікмаєр почався для Катерини із програної подачі, втім бельгійська спортсменка програла власний гейм буквально за декілька хвилин, тож Байндл швидко відновила рівновагу в рахунку. В середині партії трапився складний для Катерини гейм, який вона втримала з трьох брейк-поінтів у суперниці. А от під завісу партії Байндл і сама отримала шанс на брейк. І українська тенісистка ним сповна скористалась - взяла гейм суперниці і одразу ж подала на сет.

Друга партія проходила в максимально рівній і напруженій боротьбі. Так, траплялось чимало бойових геймів, але брейк-поінтів жодна тенісистка заробити не могла аж до розв'язки сету. Почалась вона з того, що Яніна не змогла подати на тай-брейк. Байндл отримала можливість подавати на матч і скористалась нею, не дивлячись на те, що українській спортсменці довелось в тому геймі відігруватися з двох брейк-поінтів.

Суперниця Катерини Байндл в основній сітці змагань в Пекіні визначиться трохо пізніше після завершення всіх матчів кваліфікації.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне