Теніс України у соцмережах

Даніель Роуз Коллінз впевнено переграла Каролін Гарсію і вийшла у півфінал змагань у Сан-Дієго

Американська тенісистка Даніель Роуз Коллінз несподівано легко пробивається в 1/2 фіналу змагань категорії WTA-500 у Сан-Дієго. У чвертьфіналі турніру Даніель в двох партіях спокійно розібралась із 2-м номером посіву представницею Франції Каролін Гарсією. 

WTA-500
Сан-Дієго, США
1/4 фіналу

Даніель Роуз Коллінз - (2) Каролін Гарсія - 6:2, 6:3

Просто ідеальний матч в контексті гри на власній подачі провела Даніель Роуз Коллінз. За всю зустріч вона не підпустила суперницю навіть до брейк-поінтів, не говорячи вже про те, аби дати Каролін можливість відзначитися на прийомі. Статистика американської тенісистки вражає. За матч вона зуміла втримати процент виграних на першій подачі м'ячів на просто таки чоловічій позначці біля 80%. А фрагментами цей показник підіймався і того вище.

В кожному з сетів матчу Коллінз до всієї своєї фантастичної гри на подачі додавала ще й успішні дії на прийомі. В стартовій партії Даніель вдався вражаючий ривок в середині сету, коли вона взяла 5 геймів поспіль, причому, майже без боротьби. В другому сеті сценарій був трохи іншим - Коллінз повела з брейком вже після стартового гейму, впевнено утримувала перевагу, а під завершення зустрічі ще раз відзначилась на прийомі.

Тепер в 1/2 фіналу змагань в Сан-Дієго Даніель Роуз Коллінз зіграє з 4-ю ракеткою змагань Барборою Крейчиковою із Чехії.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі