Теніс України у соцмережах

Кароліна Гарсія впоралась із Вікторією Азаренко на шляху до півфіналу змагань в Гвадалахарі

Французька тенісистка Каролін Гарсія, яка на змаганнях категорії WTA-1000 в мексиканській Гвадалахарі отримала 3-й номер посіву, доволі впевнено подолала стадію 1/4 фіналу. В двох сетах Каролін переграла спортсменку без прапора Вікторію Азаренко, яка займає 23-ю сходинку світового рейтингу.

WTA-1000
Гвадалахара, Мексика
1/4 фіналу

(3) Каролін Гарсія - (10) Вікторія Азаренко - 6:3, 6:4

Набагато краща гра у вирішальних розіграшах зустрічі. Ось так, в принципі, в двох словах можна сказати про ключовий фактор, який дозволив при відносно рівній грі Каролін Гарсія здобути впевнену, принаймні за рахунком, перемогу у чвертьфінальному матчі.

На самому початку зустрічі Каролін довелось серйозно попрацювати для того, аби не відпустити суперницю у відрив. У двох стартових геймах на прийомі Азаренко заробила 5 брейк-поінтів, але жодного з них так і не реалізувала. Гарсія ж відзначилась на подачі суперниці не розкидаючись шансами. Єдиного брейку, який французька тенісистка оформила в середині партії, їй вистачило для перемоги у ній.

Другий сет Каролін почала з іще одного успіху на прийомі. Але вже в наступному геймі француженці знову довелось демонструвати характер. Гарсія на власній подачі врятувалась з рахунку 0:40, а загалом ліквідувала цілих 6 брейк-поінтів у Азаренко. Ось вам і реалізація моментів. Після цього гейму Каролін вже просто не давала суперниці наблизитися до зворотнього брейку і спокійно довела зустріч до перемоги.

В півфіналі змагань в Гвадалахарі Каролін Гарсія зіграє проти другої ракетки турніру Марії Саккарі із Греції.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі