Теніс України у соцмережах

Ангеліна Калініна поступилась Каролін Гарсії в другому колі змагань в Токіо


Українська тенісистка Ангеліна Калініна не зуміла пробитись у чвертьфінал змагань категорії WTA-500 в японському Токіо. На стадії другого кола Ангеліна в двох партіях програла представниці Франції Каролін Гарсії, яка отримала на турнірі 5-й номер посіву. Зустріч між спортсменками тривала трохи більше ніж півтори години ігрового часу.

WTA-500
Токіо, Японія
2-й раунд

(5) Каролін Гарсія - Ангеліна Калініна - 6:4, 6:3

Вже на самому початку зустрічі Ангеліна упустила власну подачу і опинилась у ролі наздоганяючої. Втім, в середині сету українська тенісистка не просто відігралась, а й отримала неймовірну нагоду вирватися в лідери. У Гарсії підвис другий поспіль гейм на власній подачі, втім Калініна не скористалась потрійним брейк-поінтом і дозволила суперниці виплутатися із непростої ситуації.

Каролін ту подачу захистила і, здавалось, сет цілком може докотитися до тай-брейку. Але в останній момент Калініна знову дозволила суперниці зачепитися на прийомі і оформити ще один брейк, який і став ключовим у сеті.

Друга партія зустрічі проходила у максимально рівній боротьбі, але у Ангеліни шансів на прийомі майже не було - до брейк-поінтів за всього бажання українська спортсменка так і не дісталась. А от Каролін змогла вдало провести один гейм на подачі суперниці - цей єдиний брейк і вирішив долю партії. 

У чвертьфіналі змагань в Токіо Каролін Гарсія зіграє проти переможниці матчу між Марією Саккарі і Місакі Дой.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі