Теніс України у соцмережах

Коко Гофф знищила Альону Остапенко у чвертьфіналі US Open - 2023


Американська тенісистка Коко Гофф стає першою півфіналісткою US Open - 2023. В своєму матчі 1/4 фіналу Коко, яка отримала в Нью-Йорку 6-й номер посіву, без будь-яких проблем здолала представницю Латвії Альону Остапенко. Стартовий сет Гофф взагалі виграла буквально за 20 хвилин, відвісивши суперниці повноцінну "баранку".

US Open - 2023
Нью-Йорк, США
Жіночий одиночний розряд
1/4 фіналу

(6) Коко Гофф - (20) Альона Остапенко - 6:0, 6:2

Напевно, буде правильним назвати саме Коко Гофф фавориткою цього чвертьфінального матчу. Принаймні, до початку зустрічі дійсно вбачалось, що потужність американської тенісистки може зіграти ключову роль у цьому протистоянні. Але перемога Альони Остапенко над вже колишньою першою ракеткою світу Ігою Свьонтек додавала козирів і латвійській тенісистці. Здавалось, що і з Коко вона може спробувати поборотися на рівних. Шкода, але тільки здавалось.

Те, що відбувалось на корті, іншим словом, окрім як "розгромом", просто не назвеш. 20 хвилин ігрового часу знадобилось Коко для того, аби з "баранкою" виграти стартовий сет. Мінімальний натяк на боротьбу був на початку другого сету, але це був лишень епізод. Гофф і надалі не лишила ніяких шансів суперниці.

У півфіналі US Open - 2023 Коко Гофф зіграє проти переможниці матчу Сорана Кирстя - Кароліна Мухова.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі