Теніс України у соцмережах

Стефанос Ціціпас програє Ніколасу Харрі на старті змагань в Пекіні.

4-й номер посіву змагань категорії ATP-500 в китайському Пекіні Стефанос Ціціпас програє вже у стартовому раунді. В двох партіях грецький тенісист поступився представнику Чилі Ніколасу Харрі, який займає 23-ю сходинку в поточному світовому рейтингу. В обох сетах зустрічі Харрі зумів по разу відзначитися на прийомі і виграти всі власні подачі.

ATP-500
Пекін, Китай
1-й раунд

Ніколас Харрі - (4) Стефанос Ціціпас - 6:4, 6:4

Очікувати великої кількості шансів на прийомі в цьому матчі, певно, було не варто. Тож ключовою, принаймні в стартовому сеті, стала реалізація своїх можливостей на подачі суперника. Ціціпас заробив єдиний брейк-поінт на самому початку зустрічі, втім Харрі той гейм втримав. А от сам Стефанос єдиний брейк-поінт у суперника відіграти не зміг. Одразу після того, як Ніколасу вдалось відзначитися на прийомі, чилійський тенісист впевнено подав на перемогу у сеті. 

В другій партії Ціціпас знову не зумів завадити супернику використати перший же шанс на брейк. От тільки цього разу у Стефаноса був і час, і можливості на те, щоб відіграти відставання. У 8-му геймі сету грецький тенісист дістався до брейк-поінту, але знову не скористався шансом. В 9-му геймі Харрі міг ставити крапку в зустрічі ще одним успішним геймом на прийомі, але Ціціпас героїчно відіграв подвійний матч-бол і продовжив боротьбу. Правда, лише для того, аби капітулювати в наступному геймі - Ніколас без будь-яких проблем під нуль подав на перемогу в матчі.

В другому колі змагань в Пекіні Ніколас Харрі зіграє проти італійського спортсмена Маттео Арнальді.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне