Теніс України у соцмережах

Ангеліна Калініна поступилась Барборі Крейчиковій та не змогла вийти у чвертьфінал змагань у Сан-Дієго


Українська тенісистка Ангеліна Калініна завершує виступи на змаганнях категорії WTA-500 в Сан-Дієго на стадії 1/8 фіналу. В двох партіях Ангеліна поступилась 4-й ракетці турніру представниці Чехії Барборі Крейчиковій.

WTA-500
Сан-Дієго, США
1/8 фіналу

(4) Барбора Крейчикова - Ангеліна Калініна - 6:3, 6:2

Калініна почала зустріч далеко не найкращим чином і програла вже стартовий гейм на власній подачі. Так, у напруженій боротьбі, але головне, що Барбора отримала перевагу із брейком, яка, у підсумку, виявилась вирішальною в усій партії.

Хоча, шансів відігратися у Ангеліна в першому сеті було достатньо. За кілька хвилин після програної подачі українська тенісистка нав'язала суперниці серйозну боротьбу на прийомі, втім Крейчикова з двох брейк-поінтів гейм втримала. Важко було Барборі і подавати на партію. Спочатку представниця Чехії не реалізувала подвійний сет-бол, а згодом була змушена відігрувати ще один брейк-поінт, але і з ним Барбора впоралась. 

А ось дебют другого сету взагалі можна назвати провалом для Ангеліни. Тричі поспіль Калініна не могла захистити власну подачу. Тож цілком можливою була "баранка" від Крейчикової в цій партії. Українська тенісистка знайшла в собі сили продовжити боротьбу. Спочатку вона завадила подати Барборі на сет під нуль. Потім, нарешті, взяла свою подачу і заробила чудову можливість для другого зворотнього брейку.

Але навіть рахунок 40:0 на прийомі не дозволив Калініній продовжити камбек. Крейчикова відігралась з потрійного брейк-поінта і таки поставила крапку в матчі.

У чвертьфіналі турніру в Сан-Дієго Барбора Крейчикова зіграє проти переможниці матчу між ще однією українською тенісисткою Мартою Костюк і 7-ю ракеткою турніру Беатріц Хаддад Маєю із Бразилії.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне